МЕНЮ НА ШЕФ СУШИ

Предложения на главния суши майстор

(Азия Хот Спот, ул. Ангел Кънчев 35)









ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТИТЕ ИЗПОЛЗВАНИ ЗА НАПРАВА НА СУШИ И СЪСТАВКИТЕ СЪДЪРЖАЩИ СЕ В ТЯХ ПРИЧИНЯВАЩИ АЛЕРГИИ ИЛИ НЕПОНОСИМОСТ - ВИЖ ПРОДУКТИТЕ С УДЕБЕЛЕН ШРИФТ

Състав гарнитури:
Уасаби- състав; хрян-72%, синап-27%(синапово семе и мащерка), антиоксидант-витамин Ц, оцветител-Е102, Е133;
Маринован джинджифил- състав; джинджифил 66,7%, вода, сол, подкиселяващи вещества: Е260, Е330, подсладител: Е951, Е954, Е955, оцветител: Е163, консервант: Е202;
Соев сос Кикоман Лайт - състав; вода, соеви зърна, пшеница. Без изкуствени добавки и оцветители;
Пшеничен оцет- дестилиран оцет(направен от алкохол с пшеница, саке, ориз и екстракт от царевица), сол.